Om Tovejs

Brugerindsigt opnås gennem dialog. Dialog går to veje. Derfor navnet “Tovejs”.

Tovejs ejes af Charlotte Albrechtsen, ph.d. og cand.mag.

Charlotte Albrechtsen har arbejdet med brugerindsigt siden 2002.

Fagligt har jeg ét ben i antropologien og ét inden for de æstetiske fag. Det giver mig en bred metodepalette, som jeg gerne anvender kreativt og fleksibelt.

I Tovejs designer og gennemfører jeg kvalitative undersøgelser og analyser, der giver indsigt i brugernes behov, adfærd, oplevelser og forventninger. Se, hvad Tovejs tilbyder.

Mig og brugerne

Mit første møde med brugere fandt sted, da jeg holdt en fokusgruppe i 2002. Det var så spændende, at jeg lige siden har opsøgt muligheder for at skabe indsigt om og sammen med brugere.

Som forsker, webkonsulent og digital redaktør. I det offentlige, i det private, i civilsamfundet og inden for kirke- og kulturområdet.

Se min profil på LinkedIn og Tovejs' cases.

Blog og bøger

Min hjemmeside huser en blog om metoder til brugerindsigt. Jeg skriver desuden bøger om samme emne:

Charlotte Albrechtsen har skrevet bøger om brugertest, personaer og workshops.

Akademisk baggrund

Jeg har været tilknyttet Syddansk Universitet som ekstern lektor siden 2016. Her vejleder og underviser jeg i metode og undersøgelsesdesign samt markedsanalyse.

I 2006 modtog jeg en pris af Forbundet for Kommunikation og Sprog for med min ph.d.-afhandling om storytelling at gøre humanistisk forskning relevant for erhvervslivet.

Se en liste over mine videnskabelige publikationer på ResearchGate.net.

Lad os mødes

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan jeg arbejder? Eller skal vi tage en snak om dine ønsker og behov i forhold til brugerindsigt?

Du kan kontakte mig på telefon 42 68 16 08 eller ved at skrive til charlotte@tovejs.dk.

Du kan også møde mig på

CVR: 36600926