Om Tovejs

Brugerindsigt opnås gennem dialog. Dialog går to veje. Derfor navnet “Tovejs”.

Tovejs ejes af Charlotte Albrechtsen, ph.d. og cand.mag.

Charlotte Albrechtsen har arbejdet med brugerindsigt siden 2002.

Fagligt har Charlotte Albrechtsen ét ben i antropologien og ét inden for de æstetiske fag. Det giver hende en bred metodepalette, som hun anvender kreativt og fleksibelt.

Undersøgelser og analyserer

Tovejs designer og udfører kvalitative undersøgelser og analyser, der giver indsigt i behov, adfærd, oplevelser og forventninger hos udvalgte målgrupper.

Målet er at skabe viden, der er til at stole på, inden for de rammer, som er til rådighed. Det opnås ved at slå autopiloten fra og i stedet tænke kreativt om blandt andet metodevalg. I mange tilfælde giver det mening at aktivere den viden, der allerede findes i organisationen.

Se, hvad Tovejs tilbyder og tag et kig på Tovejs' cases.

Blog, bøger og undervisning

Tovejs' hjemmeside huser en blog om metoder til brugerindsigt. Charlotte Albrechtsen skriver desuden bøger om samme emne.

Charlotte Albrechtsen er forfatter til en række metodebøger.

Charlotte Albrechtsen lang undervisningserfaring og har blandt andet undervist på universitetsniveau i fagene Metode og undersøgelsesdesign, Organisationsetnografi og Markedsanalyse.

I 2006 modtog hun en pris af Forbundet for Kommunikation og Sprog for med sin ph.d.-afhandling om storytelling at gøre humanistisk forskning relevant for erhvervslivet. Hun har desuden modtaget hædersbevisningen Matrícula de Honor fra Universidad de Granada, Spanien.

Se en liste over Charlotte Albrechtsens videnskabelige publikationer på ResearchGate.net.

Lad os mødes

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan Tovejs arbejder? Eller skal vi tage en snak om dine ønsker og behov i forhold til brugerindsigt?

Du kan kontakte Tovejs på telefon 42 68 16 08 eller ved at skrive til charlotte@tovejs.dk.

Du kan også møde Charlotte Albrechtsen og Tovejs på

CVR: 36600926